Fundance / Linedance

fundance/linedance

Fundance/Linedance

Fun- & linedance mag je letterlijk nemen: DIT IS FUN!

We leren jullie op een eenvoudige, ontspannende manier verschillende dansen aan. Fundance is niet de typische country line dance, maar we bieden verschillende stijlen muziek aan, alles komt aan bod: salsa, chacha, merengue, swing, rock, pop, ... voor iedereen haalbaar - van 9 tot 99 jaar.

Voor deze cursus heb je geen partner nodig!

OPGEPAST: onze Fundance cursus is meestal vlug volzet, dus schrijf nu in, betaal eventueel later, maar dan ben je zeker van je plaatsje!

 

Vanaf januari zal deze cursus worden opgesplitst in een les voor beginners en een les voor gevorderden. Je kiest zelf voor welke cursus je inschrijft. Op dinsdag 11 januari starten we om 19u met de cursus voor de gevorderden. Op woensdag 12 januari starten we om 19u met de cursus voor de beginners.

Het grote verschil is natuurlijk het niveau van de aangeboden choreo's. De choreo's op dinsdag zijn uitgebreider en beschikken over moeilijkere figuren. In de cursus op woensdag starten we met fun/line dance op beginner niveau en bouwen we langzaam op. Voor werkelijk IEDEREEN haalbaar.

Zomer Fun/Linedance

Deze cursus geven we jaarlijks om de lange zomermaanden wanneer er geen les is te overbruggen. Tijdens deze kortlopende cursus van 5 lessen gebruiken we leuke zomerse deuntjes op verfrissende, nieuwe choreo's. Ook nu maken we opnieuw de opsplitsing tussen beginners en gevorderden.

Geen ervaring vereist!

Voor al deze cursussen is geen ervaring vereist!

Wacht niet met inschrijven, reserveer nu, want de plaatsen zijn beperkt! 

klik hier en schrijf je nu in of bel naar 0486/53.73.67,

mailen kan naar dance-glitter@hotmail.com