Huwelijksdans

HUWELIJKSDANS

HUWELIJKSDANS OP MAAT

Willen jullie ook zo graag jullie familie en vrienden verrassen met een spetterende dans? Wensen jullie professionele begeleiding voor het maken van een onvergetelijk moment? Dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres.

Heeft je aanstaande niet echt veel ervaring op de dansvloer? Dat is geen enkel probleem, want na enkele repetities zal je aanstaande je hartstochtelijk liften en in zijn armen draaien...

Met jullie eigen muziekkeuze gaan wij graag aan de slag. We luisteren naar jullie verlangens en verwachtingen, we passen de choreo aan waar nodig en zullen ervoor zorgen dat jullie schitteren op jullie huwelijk!

Alle danslessen worden in privé les gegeven op een moment dat voor jullie haalbaar is, zowel in het weekend als in de week. Aarzel niet om ons te contacteren via mail, telefonisch of via het inschrijvingsformulier op de website. Vermeld zeker steeds jullie telefoonnummer, dan bellen we jullie op met vrijblijvende informatie. 

 Wij geven reeds openingsdansen sinds 2010 en mochten reeds koppels van over gans België hierin begeleiden. Ons Forever Together pakket bieden wij aan aan een uiterst voordelig tarief!

Forever Together pakket - inclusief:

  • Een voorafgaand uitgebreid telefonisch contact. Ook luisteren we dan naar jullie wensen en verwachtingen en kunnen we op die manier aan de slag met onze voorbereidingen, ook de voorbereidingsuren zijn inbegrepen;
  • 5 privé lessen met een choreografie, enkel en alleen voor jullie gemaakt;
  • Vrije keuze van muziek;
  • Dans accommodatie wordt door ons voorzien;
  • Wij zijn 24/7 beschikbaar voor jullie;
  • Garantie op een intieme en onvergetelijke openingsdans!

Wij wensen alle koppels een fantastisch huwelijksfeest toe en hopelijk tot snel...

  

TIP: Start vroeg genoeg met het aanleren van jullie openingsdans. We raden aan om een half jaar tot een jaar op voorhand te starten met het volgen van de lessen.

Vraag hier vrijblijvend een offerte of meer info aan

Ter bescherming van uw persoonsgegevens maakt Browsbox gebruik van de reCAPTCHA-technologie van Google. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn daarop van toepassing.